Valmentajasopimuksia kaudelle 2023-24

Vaasan Sportin Junioreiden ensi kauden päävalmentajat vanhimpien kilpaikäluokkien osalta on kiinnitetty kaudelle 2023–24. U18SM -joukkueen vastuuvalmentajana toimii jo aiemmin uutisoitu Anssi Tankka. U16SM -joukkueen vastuuvalmentajana ensi kaudella toimii Kai Katajalehto. U15:ssa vastuun kantaa Kurikan Ryhdistä täksi kaudeksi Sportiin siirtynyt Toni Koski.

Toni Kosken (kuvassa) sopimus U15 joukkueessa kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Meillä on valmennuksen suhteen erinomainen tilanne, sillä jokainen edellä mainituista on rautainen ammattilainen. Tankka on ehdottomasti meidän tulevaisuuden huippukoutsi. Katajalehto puolestaan seuran kokenein valmentaja joka on jo pitkään U16, U18 ja U20 joukkueissa valmentanut osaava koutsi, joka tietää mitä huipulle pääsy vaatii. Koski tuli meille KuRystä ja on vakuuttanut osaamisellaan heti alusta lähtien. Päästäksemme ihan ylimmälle huipulle, meidän pitää jaksaa panostaa korkeaan vaatimustasoon huomioiden samalla erilaiset ihmiset varusteiden alla. Nykypäivän valmentajan merkittävimpiä ominaisuuksia ovat substanssiosaamisen ja korkean vaatimustason lisäksi hyvät ihmissuhdetaidot. Nyt kiinnitetyt valmentajat ovat kaikki sellaisia, joilla tämä tripla toteutuu, toiminnanjohtaja Jukka Leino kuvailee tilannetta. Olemme lisäksi kiinnittäneet nuoren ja lupaavan Eetu Märsylän U18 akatemiajoukkueen vastuuvalmentajaksi kahdeksi seuraavaksi kaudeksi. Märsylä on hyvää vauhtia kasvamassa suurempiin saappaisiin ja haluamme panostaa myös hänen urakehitykseensä. Meillä on Eetun kanssa selkeä kehityssuunnitelma, jota kahden vuoden pesti U18 akatemiajoukkueessa osana kokonaisuutta palvelee tällä hetkellä parhaiten.

U18 osalta tulemme järjestämään avoimet try out tilaisuudet viikoilla 8 ja 9. Tilaisuudet ovat toisistaan erillisiä ja tarkoitettu SM-joukkueeseen pyrkiville pelaajille. Tulemme try outtien osalta tarkemmin ulos vielä helmikuun aikana, mutta jo nyt voit kysellä paikkaa try outeilta joko U18SM-joukkueen päävalmentaja Anssi Tankalta tai toiminnanjohtaja Jukka Leinolta. Molemmat tavoittaa etunimi.sukunimi@juniorsport.fi osoitteista.