Girl´s Global Game pelitapahtuma Vaasassa
Vaasan Sportin Juniorit RyJulkaistu: 10.02.2023 11.00

Girl´s Global Game pelitapahtuma Vaasassa

Lauantaina 18.2.2023 Vaasassa vietetään tyttöjen kansainvälistä Global Girl's Game peliviikkoa. Global Girl's Game eli tutummin GGG on matalan kynnyksen pelitapahtuma, joka innostaa tyttöjä ja naisia jääkiekon pelaamiseen ympäri maailman. Kansainvälisen tapahtuman organisoi Kansainvälinen Jääkiekkoliitto IIHF, joka pyrkii saamaan tapahtumaan mukaan yhden pelin jokaiselta aikavyöhykkeeltä ja laskemaan sitten mukaan kaikki noissa otteluissa tehdyt maalit. Tapahtumasta lisää tietoa voit lukea täältä

Vaasan Sportin Tyttökiekko on mukana GGG-peleillä ja toivottaa kaikki tytöt mukaan maksuttomaan pelipäivään. Tapahtumaan ovat tervetulleita vasta-alkajat sekä jo joukkuetoiminnassa mukana olevat tyttöpelaajat. Tytöt saavat kutsua pelitapahtumaan mukaan oman äidin, jolloin saamme jännittävät tytöt vastaan äidit pelit aikaan. Jos äiti ei pääse tulemaan, saa ottaa siskon, kaverin tai muun läheisen mukaan.

Tytöt saavat pukea päällensä oman seuran pelipaidan. Jos tytöllä ei ole paitaa, jäähallilta saa lainaan paidan. Vähimmäisvarustuksena tulee olla luistimet, kypärä ja maila. Jäähallilta löytyy myös tarvittaessa lainavarusteita.

Pelien jälkeen kaikki tapahtumaan osallistuvat tyttöpelaajat pääsevät katsomaan Sport-Kalpa peliä.

Päivän ohjelma:
12:45 Kokoontuminen
13:45 Pienpelit
14:45 Ison kentän pelit
17:00 Ottelu Sport- Kalpa

Ilmoittautumislinkki: https://forms.office.com/r/PFbQuYevsD

Lisätietoja: pauliina.suoniemi@juniorsport.fi tai 0405968780

Tervetuloa mukaan pelaamaan!