Jakso 4: Ilmoittautuminen lisäjoukkueharjoituksiin, taitojäille ja painiryhmään on avattu!
Vaasan Sportin Juniorit RyJulkaistu: 07.02.2023 17.47

Jakso 4: Ilmoittautuminen lisäjoukkueharjoituksiin, taitojäille ja painiryhmään on avattu!

Tarjotinmalli, jakso 4 (viikot 8-14* / 20.2. - 9.4.): Ilmoittautuminen lisäjoukkueharjoituksiin, taitojäille ja painiryhmään on avattu.

Ilmoittautumislinkit löytyvät uutisen alaosasta!


Kaudella 2022-2023 tarjoamme pelaajille mahdollisuuden ottaa lisäjoukkueharjoituksia (Maalivahdit, tytötkiekko, U9-U14, U15 Ak), taitojäitä (Maalivahdit, Tyttökiekko, Eezy NHL-U14) ja painiryhmän harjoituksia (Vko 9 alkaen, U12-U14 -pojat ja tytöt). Ryhmiin ilmoittaudutaan 7 viikon jakson ajaksi peruskausimaksuun sisältyvien harjoitusten lisäksi.

Kaikki jäätoiminta tapahtuu Vaasan Sähkö Areenan kaukaloissa (Rinnakkaistie 1), ajankohdat löytyvät ilmoittautumislinkeistä. Painiryhmän harjoitukset ovat Teeriniemen väestönsuojassa (Joutsenenkatu 9), tiistaisin klo 16-17.

Mallin tarkoituksena on luoda pelaajille ja heidän perheilleen valinnanvapautta ja samalla mahdollistaa yksilöllinen pelaajakehitys jokaiselle harrastajalle. Seuran työntekijät ovat käyneet ikäluokkien vastuuvalmentajien kanssa läpi omien ikäluokkiensa pelaajat ja yhdessä tehneet ehdotuksen kausisuunnitelmista pelaajille. Yksilöllisessä kausisuunnitelmassa huomioidaan pelaajien vahvuudet ja kehityskohteet, joiden pohjalta pelaajille tullaan ehdottamaan ikäluokan omien joukkueharjoitusten lisäksi lisäjoukkueharjoituksia tai taitojäitä. Samalla kaukalon ulkopuoliseen lisäharjoitteluun tarjottu painiryhmä antaa mahdollisuudet kehittyä perusliikuntataidoissa, keskivartalon- ja lantion hallinnassa ja voimaominaisuuksissa.

Yhteyshenkilöinä toimivat taitovalmentaja Samuli Hassi, seuravalmentaja Eu Jin Yap ja ikäluokan vastuuvalmentajat.

Kysymykset ja lisätiedot:

Taitovalmentaja: Samuli Hassi, samuli.hassi@juniorsport.fi / 040-5756087

U9-U12 Seuravalmentaja: Eu Jin Yap, eujin.yap@juniorsport.fi / 040-6402335


Ilmoittautumislinkit:

Ilmoittautuminen ja lisätiedot painiryhmästä (Vko 9-15, U12, U13, U14, Tytöt) TÄÄLTÄ!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot lisäjoukkueharjoituksista (Maalivahdit, Tyttökiekko, U9-U14, U15 Ak) TÄÄLTÄ!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot taitojäistä (Maalivahdit, Tyttökiekko, Eezy NHL-U14) TÄÄLTÄ!