Sport Start Up - tammikuun ilmaiskurssin ilmoittautuminen avattu
Vaasan Sportin Juniorit RyJulkaistu: 16.12.2022 09.30

Sport Start Up - tammikuun ilmaiskurssin ilmoittautuminen avattu

Nyt on tehty jääkiekon kokeileminen helpoksi. Sport Startup on tarkoitettu 5-12-vuotiaille lapsille, jotka harkitsevat jääkiekon aloittamista, mutta eivät ole ihan varmoja onko laji juuri heitä varten. Nyt voitte tulla ja kokeilla kuukauden ajan ilmaiseksi pelkästään uusille pelaajille tarkoitetulla kurssilla. Ei tarvitse siis jännittää pysytkö jo pidempään mukana olleiden vauhdissa, vaan voit tulla muiden ensimmäistä kertaa mukana olevien kanssa opettelemaan perusasioita ja miettimään olisiko jääkiekko juuri sinun harrastuksesi.

Kurssi alkaa maanantaina 9. tammikuuta ja jatkuu maanantaisin aina tammikuun loppuun, 30.1 saakka, eli yhteensä neljä kertaa. Jääharjoitusaika on klo 17-18, mutta pukukoppiin pääsee jo klo 16:30 ja paikalle onkin hyvä saapua sen verran ajoissa, että ehtii mukaan heti alusta.

Jääharjoitusten aluksi sulatellaan vähän jäitä yhteisen leikin muodossa, jonka jälkeen lapset jaetaan kolmeen ryhmään luistelutaitonsa perusteella, jotta jokaiselle pystytään takaamaan paras mahdollinen oppimisympäristö. Alkuleikkien jälkeen harjoittelemme kolmessa osassa. Pääpaino opetuksessa on luistelutaidossa ja kiekonkäsittelyssä pelaamista unohtamatta. Ohjaajamme puhuvat suomea, ruotsia ja englantia, joten lapsenne tulevat varmasti ymmärretyksi. Kurssin ohjaajat ovat valmennuksen ammattilaisia, näin ollen lapsenne saa parhaan mahdollisen startin jääkiekon harrastamiseen.

Mukaan tarvitset vain luistimet ja kypärän. Oman mailan voi ottaa mukaan, mutta hankkia sellaista ei tarvitse, jos ette vielä omista. Meillä on lainamailoja koko kokeilun ajaksi.

Otamme tammikuun kurssille mukaan 30 lasta. Kurssin päätteeksi lapsi vanhempineen päättää haluaako jatkaa ikäluokkatoimintaan vai ei.

Voit ilmoittautua mukaan tämän lomakkeen avulla.

</iframe>

</div>