Girl's Hockey Day kaikille jääkiekosta kiinnostuneille naisille ja tytöille lauantaina 15.10.!
Vaasan Sportin Juniorit RyJulkaistu: 11.10.2022 17.41

Girl's Hockey Day kaikille jääkiekosta kiinnostuneille naisille ja tytöille lauantaina 15.10.!

Tytöt ympäri Suomen pääsevät kokeilemaan jääkiekkoa harrastuksena Jääkiekkoliiton jäsenseurojen järjestämien Girls’ Hockey Day – tapahtumien myötä. GHD on kaikenikäisille ja -tasoisille tytöille tarkoitettu tyttökiekkotapahtuma, jossa esitellään jääkiekon perustaitoja positiivisella ja hauskalla tavalla turvallisessa ympäristössä.

JuniorSport osallistuu valtakunnalliseen Girls' Hockey Day -tapahtuman pitämiseen lauantaina 15.10. Järjestämme kaikenikäisille ja -tasoisille tytöille avoimen tapahtuman, jossa jokainen halukas pääsee kokeilemaan jääkiekkoa. Jäällä nähdään myös Sportin omia nais- ja tyttöpelaajia. Tervetuloa mukaan!

Tapahtumapäivä:

Lauantai 15.10.

Aikataulu:

Klo 11:45 mennessä läsnäolon ilmoittautuminen Vaasan jäähallin infon aulassa, josta voi siirtyä pukukoppiin.

Klo 12:15 - 13:45 Jääharjoitus (HH1 / harjoituskaukalo 1)

Tietoa tapahtumasta:

Tapahtumaan on kaikilla vapaa pääsy. Jäällä tytöillä tulee olemaan päällään GHD-paidat, jotka seura tarjoaa jään ajaksi lainaan. Vaaditut varusteet jäälle ovat luistimet, kypärä (mielellään ristikollinen) ja maila sekä jääkiekkohanskat tai muut paksut haskat. Tietysti jäälle saa tulla myös täydessäkin jääkiekkovarustuksessa! Jos tarvitset joitakin varusteita lainaan, seuralta löytyy lainavarusteita hallilta. Muistutamme, että tulkaa vain terveenä hallille. Vaikka et tapahtumaan pääsisikään, voit tulla kokeilemaan jääkiekkoa ilmaiseksi kiekkokouluumme tai tyttökiekon harjoituksiin!

Ilmoittauduthan GHD-tapahtumaan sähköpostilla tyttökiekkokoordinaattorillemme Pauliina Suoniemelle osoitteeseen pauliina.suoniemi@juniorsport.fi tai ottamalla yhteyttä numeroon +358405968780.

Saat lisätietoja tapahtumasta tai seuran toiminnasta Pauliinalta tai ottamalla yhteyttä Taitovalmentajaan Samuli Hassiin osoitteeseen samuli.hassi@juniorsport.fi