Jakso 2: Tarjotinmalli Ilmoittautumiset on avattu.
Vaasan Sportin Juniorit RyJulkaistu: 05.10.2022 15.32

Jakso 2: Tarjotinmalli Ilmoittautumiset on avattu.

Tälle kaudelle seurassa lanseerattu tarjotinmalli on nyt esitelty niille ikäluokille, joille se on tarkoitettu. Mallin tarkoituksena on luoda pelaajille ja heidän perheilleen valinnanvapautta ja samalla mahdollistaa yksilöllinen pelaajakehitys jokaiselle harrastajalle. Seuran työntekijät ovat käyneet ikäluokkien vastuuvalmentajien kanssa läpi omien ikäluokkiensa pelaajat ja yhdessä tehneet ehdotuksen kausisuunnitelmista pelaajille. Yksilöllisessä kausisuunnitelmassa huomioidaan pelaajien vahvuudet ja kehityskohteet, joiden pohjalta pelaajille tullaan ehdottamaan ikäluokan omien joukkueharjoitusten lisäksi lisäjoukkueharjoituksia tai taitojäitä.

Seuraava askel mallin käyttöönotossa on seuravalmentajien ja / tai ikäluokan vastuuvalmentajien yhteydenotto perheisiin U11-ikäluokasta ylöspäin. U9-U10-ikäluokkien vanhemmat voivat halutessaan olla yhteydessä joko taitovalmentaja Samuli Hassiin, seuravalmentaja Eu Jin Yapiin tai ikäluokan vastuuvalmentajiin (U9) J-P Ketola, Jonathan Granbacka ja (U10) Vesa Perkiöön

Yhteystiedot vastuuhenkilöille:

Taitovalmentaja: Samuli Hassi, 040-5756087

U9-U12 Seuravalmentaja: Eu Jin Yap, 040-6402335

U13-U14 Seuravalmentaja: David Lazslo, 040-7776840

Ilmoittautuminen tarjotinmallin harjoituksiin on avattu JuniorSportin kotisivuille ja perheet voivat ilmoittautua haluamiinsa lisäharjoituksiin/taitojäille jo nyt.

Ilmoittaudu lisäjoukkueharjoituksiin Tästä

Ilmoittaudu taitojäille Tästä