Tarjotinmalli. Ilmoittautumiset on avattu.
20.8.2021 14:21 Uutiset / Pääsivusto

Lisäjoukkue- ja taitojääharjoitusten ilmoittautuminen avattu.

Tälle kaudelle seurassa lanseerattu tarjotinmalli on nyt esitelty niille ikäluokille, joille se on tarkoitettu. Mallin tarkoituksena on luoda pelaajille ja heidän perheilleen valinnanvapautta ja samalla mahdollistaa yksilöllinen pelaajakehitys jokaiselle harrastajalle. Seuran työntekijät ovat käyneet ikäluokkien vastuuvalmentajien kanssa läpi omien ikäluokkiensa pelaajat ja yhdessä tehneet ehdotuksen kausisuunnitelmista pelaajille. Yksilöllisessä kausisuunnitelmassa huomioidaan pelaajien vahvuudet ja kehityskohteet, joiden pohjalta pelaajille tullaan ehdottamaan ikäluokan omien joukkueharjoitusten lisäksi lisäjoukkueharjoituksia tai taitojäitä.

Seuraava askel mallin käyttöönotossa on seuravalmentajien ja / tai ikäluokan vastuuvalmentajien yhteydenotto perheisiin U11-ikäluokasta ylöspäin. U9-U10-ikäluokkien vanhemmat voivat halutessaan olla yhteydessä joko taitovalmentaja Joni Finneen, seuravalmentaja Eu Jin Yapiin tai ikäluokan vastuuvalmentajiin Vesa Perkiöön ja Matti Kuuselaan.

Yhteystiedot vastuuhenkilöille:

Joni Finne, 0500-631056

Eu Jin Yap, 040-6402335

David Lazslo, 040-7776840

Ilmoittautuminen tarjotinmallin harjoituksiin on avattu JuniorSportin kotisivuille ja perheet voivat ilmoittautua haluamiinsa lisäharjoituksiin/taitojäille jo nyt.

Ilmoittaudu lisäjoukkueharjoituksiin TÄSTÄ

Ilmoittaudu taitojäille TÄSTÄ


   
Lisää uutisia
Vaasan Sportin Juniorit Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat