ABB Tulevaisuuden talentit -tukea JuniorSportille
22.4.2021 19:37 Uutiset / Pääsivusto

ABB myönsi vuoden 2021 Tulevaisuuden talentit tukea U16-joukkueelle sekä Tyttökiekkokoululle. Seuramme kiittää!

ABB:n Vaasan yksiköiden junioriurheilun tukiohjelma, Tulevaisuuden talentit, on osa ABB:n yhteiskuntavastuullisuuden ja paikallisen tukemisen ohjelmaa. Tukiohjelma on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemiseen. Tänä vuonna tukihakemuksissa painotettiin nimenomaan joukkueurheilua. Yhtiö myönsi vuoden 2021 tuen mm. seuramme U16 SM -joukkueelle sekä Tyttökiekkokoululle. Yhteensä tukea jaettiin tänä vuonna 24.000 euroa

U16-joukkue pelaa ikäluokkansa SM-sarjaa. Valtakunnallisessa sarjassa matkustetaan paljon ja siten myös kustannukset nousevat helposti suuriksi. U16-joukkueen osalta tukisumma on 3.000 euroa.

Tyttökiekkokoulu on matalan kynnyksen toimintaa ja tavoitteenamme on kasvattaa tyttöharrastajien määrää seurassa merkittävästi tulevien kausien aikana. Tukisumma Tyttökiekkokoululle on 1.000 euroa, joka omalta osaltaa mahdollistaa uusien harrastajien mukaan tulon ja kustannusten pitämisen kurissa.

Onnittelut joukkueille sekä suurkiitos ABB:lle tästä tuesta, joka on erittäin tärkeässä roolissa näiden joukkueiden ensi kauden rahoituksessa.


   
Lisää uutisia
Vaasan Sportin Juniorit Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat