U18 päävalmentaja Vuorinen on irtisanoutunut

U18 päävalmentajana ja virkaa tekevänä urheilujohtajana toiminut Kasper Vuorinen on irtisanoutunut henkilökohtaisiin syihin vedoten. Vuorinen on mukana vielä joulun ja uudenvuoden välisen viikon, jääden vuodenvaihteessa pois toiminnasta.

Minulla on vain hyvää sanottavaa Sportista seurana tai joukkueestani. Välillä elämässä tulee hetkiä, jossa pitää tehdä kipeitäkin ratkaisuja, tämä oli yksi niistä, Vuorinen kommentoi lopettamispäätöstään.

Kunnioitan Kasperia valtavasti ja arvostan sitä tukea ja panosta, jonka häneltä sain aloittaessani toiminnanjohtajana. Jään mielenkiinnolla seuraamaan mihin miehen tie seuraavaksi vie. Onneksi linjat pysyvät avoimina, niin pystyy jatkossakin hakemaan tukea ja sparria tarvittaessa, marraskuussa toiminnanjohtajana aloittanut Jukka Leino toteaa.

Vuorisen seuraaja U18 joukkueen pääkäskijänä tullaan julkaisemaan pikapuoliin. Urheilun johtamisen osalta on päädytty ratkaisuun, jossa kaikki johtotason tehtävät keskitetään toistaiseksi toiminnanjohtajan tehtävän alle. Meillä Sportissa on erittäin mielenkiintoinen ja lupauksia herättävä urheilun strategiatyö käynnissä yhdessä Liiga-Sportin kanssa. Tässä kohtaa on ehdottomasti järkevintä odottaa tuon työn tuloksia ja niiden vaikutusta meidän junioripuoleen. Odotukset sen suhteen ovat korkealla Leino päättää.