Taitovalmentajan rekrytointi avattu

Vaasan Sportin Juniorit Ry on jääkiekkoseura, jossa pelaa yli 600 innokasta lasta ja nuorta eri ikäluokissa aina luistelukoulusta U18 SM-sarjaan. Tarjoamme sporttisen elämäntavan sekä erinomaisen harrastus-, kilpailu- ja toimintaympäristön kaikille seurassamme mukana oleville. Kasvatamme sekä huippupelaajia, että elämänikäisiä jääkiekkofaneja. Liigapaikkakuntana Vaasa tarjoaa sekä pelaajille että valmentajille polun aina lajimme ehdottomalle huipulle saakka.

Edellisen taitovalmentajamme siirryttyä uusien haasteiden pariin, haemme nyt oma-aloitteista ja energistä Taitovalmentajaa taataksemme laadukkaan toimintamme Kiekkokoulu-U12 ikäluokkien toimintaympäristöön, yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Taitovalmentajaa

Taitovalmentaja vastaa seuramme Kiekkokoulu – U12 ikäluokkien toiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja seuran urheilutoiminnan linjaamisesta yhdessä urheilujohtajan sekä seuravalmentajien kanssa. Tuet vastuuikäluokkiesi pelaajien ja valmentajien kehittymistä. Tehtäviisi kuuluu myös iltapäiväjäiden ja leiritoiminnan toteutus, suunnittelu ja kehittäminen yhdessä seuravalmentajien kanssa. Taitovalmentajana toimit tiiviissä yhteistyössä yhteistyöseurojemme kanssa ja autat heitä kehittämään urheilu-, rekrytointi- ja lapsuusvaiheen toimintaa, sekä nais- ja tyttökiekkoa alueellamme.

Edellytämme vankkaa kokemusta valmentamisesta ja yksilötaitojen kehittämisestä, aitoa paloa työskennellä lasten ja nuorten kanssa, valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä mahdollisuutta liikkua seurayhteistyöpaikkakunnille. Taitovalmentajallamme on hyvät vuorovaikutustaidot ja keskustelet myös vanhempien kanssa mielelläsi. Isolle yleisölle esiintyminen on sinulle helppoa. Olet oma-aloitteinen ja jalkautat seuran valmennuksellisia linjauksia itsenäisesti.

Eduksi katsotaan liikunta-alan tutkinto, aikaisempi työkokemus seuratyöntekijänä toimimisesta ja johtamistaidot.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika ja edellytämme suostumusta esittää rikoslain (770/1993) 6§:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@juniorsport.fi, 12.6.2022 mennessä. Paikka täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn aloitusaika sovitaan erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Urheilujohtaja Juhani Sarilo, 040 7386588, Juhani.sarilo@juniorsport.fi