Usein kysytyt kysymykset


Tältä sivulta löydät pähkinänkuoressa kysymyksiä ja vastauksia jääkiekon aloittamisen helpottamiseksi. Joukkueissamme on aina tilaa uusille pelaajille. Olit sitten poika tai tyttö, olet aina tervetullut.

Kysymys: Minkä ikäisenä jääkiekon harrastamisen voi aloittaa?

VASTAUS: Kun lapsi osaa sujuvasti kävellä ja hänelle löytyy sopivan kokoiset luistimet, on hän valmis jäälle. Perheen pienimpien on hyvä aloittaa harrastus perheluistelusta, jossa lapsi on jäällä yhdessä oman aikuisen kanssa. Siinä kohtaa kun lapsi pärjää henkisesti niin, että oma vanhempi jää katsomoon on sopiva paikka joko luistelu- tai kiekkokoulu. Harrastuksen voi aloittaa myös myöhemmällä iällä. Jos haluaa alkuun katsoa miltä jääkiekon pelaaminen tuntuu, kannattaa tutustua meidän matalan kynnyksen toimintaan. Sieltä löytyy paikka aina 3-vuotiaasta 17-vuotiaille saakka.

Kysymys: Saimme laskun vaikka olemme lopettaneet, mitä tehdä?

VASTAUS: Pelaajan lopettaessa harrastuksen on tärkeää tehdä seura siitä tietoiseksi. Pelkkä poisjääminen ei poista pelaajaa järjestelmästämme, jolloin laskutuksen hetkellä lasku lähtee myös jo lopettaneelle pelaajalle. Helpoiten lopettaminen tapahtuu menemällä omaan myClubiin ja sieltä jäsentilin asetuksiin. Siellä on kohta "pyydä jäsentilin sulkemista". Klikkaamalla siitä, seura saa tiedon jäsenen lopettamisesta. Lopettamisen voi myös hoitaa lähettämällä siitä sähköpostilla tiedon toimisto@juniorsport.fi Aina on kuitenkin hyvä tehdä oma joukkueenjohtaja tai ohjaaja tietoiseksi lopettamisesta.

Kysymys: Mitä kausimaksu sisältää ja miten se eroaa joukkueen maksuista?

VASTAUS: Kausimaksu on seuran laskuttama maksu, jolla katetaan joukkueesta aiheutuvat kulut seuralle. Tällaisia kuluja ovat mm. jäävuorot, sarja- ja erotuomarimaksut, toimistomaksut, toimihenkilölisenssit, vastuuvalmentajan ja maalivahtivalmentajan korvauksen, harjoitus- ja pelipaidat sekä joukkueen tilavuokrat.

Joukkue laskuttaa puolestaan maksuja joilla katetaan pelaajista tai toimihenkilöistä aiheutuvia kuluja joukkueelle. Tällaisia kuluja ovat mm. Kausimaksun ulkopuoliset turnaus- ja jäämaksut, muut tilavuokrat, joukkueen matkustus-, majoitus- ja ruokailukulut, tekstiilihankinnat, muiden toimihenkilöiden korvaukset sekä mahdolliset huollon tarvikkeet, teroituskoneet jne.

Kysymys: Lastani on kiusattu joukkueen tapahtumassa, kuinka toimia?

VASTAUS: Ensimmäinen asia on reagointi. Emme missään nimessä salli kiusaamista ja jos sellaista tapahtuu, haluamme tietää siitä. Ensisijaisesti kannattaa olla yhteydessä oman joukkueen joukkueenjohtajaan tai ryhmän vastuuohjaajaan. Voit halutessasi asioida myös suoraan seuran kanssa. Silloin kannattaa laittaa sähköpostilla asia toimisto@juniorsport.fi. Sähköpostissa on hyvä mainita tiivistetysti mistä on kyse ja lisätä omat yhteystiedot sinne, jotta voimme olla yhteydessä lisätietojen osalta.


Jos et löytänyt kysymykseesi vastausta, kannattaa olla yhteydessä toimistolle.

toimisto@juniorsport.fi
040 7689 057