Yksi Seura.
Punainen tarina


Olemme kasvaneet maakuntasarjoista sekä Merenkurkun ja Vetokankaan ulkojäiltä areena mittoihin, pohjalaisuuden sanansaattajaksi ja Länsi-Suomen tunnetuimmaksi urheilubrändiksi.

Sport ei ole vain liigaseura. Meillä on satoja junioripelaajia. Sport on ympäri Suomea ja maailmaa asuva pohjalainen yhteisö, mikä koostuu pelaajista, faneista, perheistä ja kumppaneista. Ymmärrämme keskeisen asemamme ympärillä olevassa yhteiskunnassa ja siksi haluamme vaikuttaa positiivisesti ihmisten hyvinvointiin.

Menestymistä ei tehdä yksin, eikä tähän tarinaan tarvitse syntyä. Tähän voit koska tahansa liittyä.
DU ÄR INBJUDEN!

Meillä on toimintaa tarjolla perheen pienimmistä alkaen. Heti kun jalat kantavat, perheluistelussa voit tutustua jäähän yhdessä tärkeän vanhempasi kanssa. Luistelukoulussa koulutetut ammattilaiset opettavat sinua luistelemaan ja kiekkokoulussa opit jääkiekon alkeita. Ikäluokkajoukkueissa pääset nauttimaan pelien huumasta. Jos pelitoiminta ei ole sinun juttusi, voit löytää itsellesi mielekkään harrastuksen Pipolätkästä (alakoululaiset) tai Easy Hockeysta (10-17-v). Voit löytää polkusi myös tuomaritoiminnasta, toimihenkilönä tai kannattajatoiminnasta. Jääkiekko on meidän kaikkien peli ja se tarjoaa polun, jota kulkea, hyvin erilaisiin tarpeisiin. Pelaajapolkukuvauksen voit katsoa kuvasta alta. Tarkemmat tiedot eri toiminnoista löydät kotisivujemme kohdasta ALOITA JÄÄKIEKKO. Matalan kynnyksen toimintaan voit tutustua tarkemmin niiden omilta sivuilta.