Vaasan Sportin Juniorit on Tähtiseura


Meille toiminnan laatu ja toimiva arki on erittäin tärkeää.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Ohjelma tarjoaa seuroille erilaisia työkaluja ja asiantuntijoiden apua seuran itsearviointiin ja auditointiin sekä helppokäyttöisen Tähtiseura-verkkopalvelun Suomisportissa.

Tähtiseuratunnus kertoo laadukkaasta työstä. Tunnuksen saadakseen seuran pitää läpäistä monesta eri osa-alueesta koostuva kokonaisuus, jonka avulla arvioidaan seuran kykyä ja valmiutta toimia arjessaan laadukkaasti lasten ja nuorten eri kehitysvaiheet huomioiden, järjestää hallintonsa hyvän hallintotavan mukaisesti, huolehtii vapaaehtoistoimijoistaan ja niin edelleen.

Vaasan Sportin Juniorit ry:n toiminta Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelman mukaisesti auditoitu kevään 2022 aikana ja jatkamme Tähtiseura-ohjelman mukaista toiminnan kehittämistä myös jatkossa.

Lisätietoa Tähtiseura-ohjelmasta tästä linkistä.


Image

KUVA: Samppa Toivonen

Tähtimerkin luovutus 21.9.2022 liigaottelussa Sport-Kärpät. Merkin vastaanottajana puheenjohtaja Juha-Petteri Lesonen ja luovuttajana Keskimaan alueen aluepäällikkö Mari Parkkali.

Image