Jääkiekkoa rennosti nuorille - Vaasan Sportin Juniorit jatkaa Easy Hockey –toimintaa

Vaasan Sportin Juniorit vastaa kysyntään lasten ja nuorten rennosta jääkiekon harrastamisesta jatkamalla Suomen Jääkiekkoliiton lanseeraamaa, 10-17 vuotiaille lapsille suunnattua Easy Hockey –toimintaa. Easy Hockey mahdollistaa pelaamisen ilman paineita, kerran viikossa ja muiden harrastusten lomassa harjoitellen.

Jääkiekko on yksi Suomen harrastetuimpia lajeja. Perinteisesti harrastaminen tapahtuu seurassa, tiiviisti harjoitellen ja oman ikäluokan sarjatoiminnassa kilpaillen. Kaikki jääkiekkoa harrastavat eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella montaa kertaa viikossa – osa nuorista haluaa vain pelata.

Myös tutkimukset osoittavat, että lapsia ja nuoria on hyvä kannustaa harrastamaan eri lajeja kattavasti, ja että harrastustoiminnan tulisi pyrkiä monipuolisuuteen. Vastatakseen rennon harrastamisen kysyntään on Suomen Jääkiekkoliitto rakentanut jäsenseuroilleen Easy Hockey –konseptin, jolla liitto kannustaa seuroja harrastekiekkotoiminnan aloittamiseen ja samalla uusien harrastajien rekrytointiin.

Vaasan Sportin Juniorit lähti mukaan Easy Hockey –toimintaan ensimmäisten joukossa. Toiminta jatkuu edelleen ja tänä syksynä harjoitukset alkavat su 25.9 klo. 9.15-10.15. Easy-Hockey ryhmällä on vakiovuoro aina sunnuntaisin klo 09.15-10.15 harjoitushalli 1:ssä. Kauden aikana mahdollisista esteistä tai vuoromuutoksista ilmoitetaan erikseen Easy Hockeyn whatsapp-ryhmässä. Mikäli tulet ensimmäistä kertaa mukaan, viikon harjoitusajan voi tarkistaa täältä: https://www.juniorsport.fi/vuorovaraukset

Easy Hockeyn aloittamiseksi ei vaadita aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ja varusteiksi osallistujat tarvitsevat vain luistimet, kaulasuojan, jääkiekkomailan ja ristikollisen jääkiekkokypärän.

Easy Hockey -harjoitukset toteutetaan pääasiassa pelinä - koko kentän peliä tai pienaluepeliä on ohjelmassa noin 70-100 % harjoituksen kokonaisajasta. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta.

Kausimaksu on 95 euroa sisältäen yhden jääharjoituksen viikossa maaliskuun loppuun asti. Vaihtoehtona on myös maksaa osallistuminen kertamaksuina, 5e/kerta. Maksu maksetaan tasarahana ryhmän ohjaajille ennen jääharjoituksen alkua. Toimintaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi yhden jääharjoituksen. ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

HUOM! Seura rekisteröi pelaajat jääkiekkoliiton harrastajarekisteriin. Tästä ei tule pelaajille kustannuksia. Pelaajan on vain toimitettava Suomisportin Sportti-ID:nsä osoitteeseen toimisto@juniorsport.fi. Mikäli lapsella ei ole vielä Sportti-ID:tä, sen saa helposti osoitteesta https://www.suomisport.fi/. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään omilla tunnuksillasi tai puhelimeen tilattavalla kertakirjautumiskoodilla ja syöttää lapsesi tiedot omille sivuillesi. Samalla lapsi saa oman Sportti-ID:n, jonka lähetät Juniorsportin toimiston osoitteeseen.

Lisätiedot / Tilläggsuppgifter

Samuli Hassi, taitovalmentaja, Vaasan Sportin Juniorit ry, samuli.hassi(a)juniorsport.fi