Vaasan Sportin Juniorit r.y. on vuonna 1985 perustettu Vaasan seudulla toimiva jääkiekon erikoisseura. Kasvavassa seurassamme kiekkoilee yli 600 pelaajaa luistelukoulusta Naisten Liigaan. Kuusi palkattua työntekijää sekä lähes 200 sitoutunutta toimihenkilöämme vastaavat toiminnan päivittäisestä pyörittämisestä.

Tarjoamme mahdollisuuden jokaiselle jääkiekosta kiinnostuneelle lapselle tai nuorelle harrastaa hienoa lajia muiden samanhenkisten kavereiden kanssa. Pelaajapolkumme mahdollistaa tien aina jääkiekon huipulle saakka, mutta pääasia on pelaajan oma halu ja into olla mukana yhdessä maailman vauhdikkaimmassa lajissa.

Tasokas valmennus ja erinomaiset jäähalliolosuhteet sekä terveellä taloudellisella pohjalla oleva seura ovat vain ja ainoastaan pelaajiamme varten. Kotkaperheemme toivottaa jokaisen uuden pelaajan ympäri Pohjanmaan lämpimästi tervetulleeksi jääkiekon upeaan maailmaan.

Helpoiten pääset mukaan tulemalla jäähallille oman ikäluokkasi harjoituksiin ja kokeilemalla. Kokeilujakso, 2 vko, on maksuton ja sen aikana teet päätöksesi jääkiekon jatkamisesta (pelaaja ei ole vakuutettu seuran puolesta kokeilujaksolla). Oman ikäluokkasi harjoitusajat ja muuta tietoa joukkueen toiminnasta saat suoraan ikäluokista (yhteystiedot ikäluokittain yläpalkin kohdasta Yhteystiedot -> Toimihenkilöt). Voit myös aina lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto(at)juniorsport.fi tai soittaa numeroon 040-7689 057 (toimisto).