REKRY – palkkaamme junioripäällikön

Olemme rakentamassa Vaasaan pelaaja- ja valmentajapolkua, joka tähtää Suomen absoluuttiselle huipulle. Tavoitteemme on tehdä Sportista yksi Suomen kärkiseuroista. Tätä työtä teemme vahvassa yhteistyössä liigaorganisaatiomme kanssa. Uudistetun urheilustrategiamme mukaisesti rekrytoimme lastenurheilun- ja seuratoiminnan ammattilaista, Junioripäällikön tehtävään.

Urheilustrategiamme mukaisesti, lähdemme kehittämään seuran urheilutoimintaa entistä laadukkaammaksi ja siinä oleellisena osana on vahvan kivijalan luominen JuniorSportin ja lähialueen seurojen lapsivaiheeseen. Jokainen seuratoimija on vastuussa koko pelaajapolustamme, mutta erityisesti Junioripäällikön vastuulla on seuraavat kokonaisuudet:

  • Seuran rekrytointivaiheen toimenpiteet, niiden organisointi ja toteutus
  • Harrastekiekkotoiminnan organisointi
  • U6-U12 urheilutoiminnan organisointi ja sisältöjen jalkauttaminen arkeen
  • Kasvatuksellisten sisältöjen ja seuran arvojen jalkauttaminen näiden joukkueiden toimijoille, pelaajille ja vanhemmille
  • Joukkueiden valmentajien kouluttaminen ja arjen tuki
  • Urheilutoiminnan linjauksen kirkastaminen, yhdessä muiden urheilutoiminnasta vastaavien kanssa.
  • Mahdolliset muut tehtävät henkilön vahvuuksien ja osaamisen mukaisesti

Olet elintärkeä osa pelaajapolkumme kehitystä ja tehtävässäsi teet vahvaa yhteistyötä niin junioriurheilujohtajamme kuin urheilujohtajammekin kanssa, jotta pelaajapolkumme kantaa aloittamisesta aina ammattilaisuuteen saakka. Jos sinulta löytyy halu kehittää Vaasan- ja lähialueen seurojen lapsikiekkovaiheen toimintaa, sinulla on kokemusta jääkiekko-organisaatiossa toimimisesta ja mielellään omaa lajitaustaa, olet etsimämme henkilö. Tehtävään vaaditaan liikunnan- ja tai kasvatusalan koulutus. Junioripäällikön lähiesimiehenä toimii junioriurheilujohtaja.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee osoittaa sekä junioreiden toiminnanjohtajalle, että liigan urheilujohtajalle.
Toiminnanjohtaja Jukka Leino / jukka.leino@juniorsport.fi
Urheilujohtaja Herkko Koski / herkko.koski@vaasansport.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa junioriurheilujohtaja Ari-Pekka Pajuluoma p. 044 574 0444 / ari-pekka.pajuluoma@vaasansport.fi sekä urheilujohtaja Herkko Koski p. 044 055 2122 / herkko.koski@vaasansport.fi

Valittavan henkilön tulee esittää rikosrekisteriote lasten kanssa toimimisesta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.8. Haku päättyy 30.4.2023.