Pipolätkä, uusi matalan kynnyksen harrastusmuoto alkaa syyskuussa!

Sport haluaa olla mukana mahdollistamassa jääkiekkoa kaikille. Pipolätkä on edullinen, vähän kuormittava, mutta silti laadukas vaihtoehto niille, jotka eivät halua panostaa jääkiekkoon kilpailumielessä. Pipolätkätoimintaa vetää Andreas Nykvist, joka toimii seuran junioripäällikkönä. Antti on täysin kaksikielinen, ammattimainen lasten liikuttaja.

Laadukkaat harjoitukset vedetään kerran viikossa, joissa on aina mukana luistelun opettelua ja pelaamista. Näiden lisäksi jäällä voidaan tehdä muitakin juttuja. Pipolätkässä paino on hyvän ilmapiirin luomisessa ja hauskuudessa.

Pipolätkän osallistujat eivät osallistu kilpailutoimintaan, vaan toiminta on puhtaasti harrastusmielellä mukana oleville suunnattua. Joukkuepelaajat eivät siis voi pipolätkään osallistua. Pipolätkään ovat tervetulleita niin pojat kuin tytötkin. Pelaaja voi myös koska tahansa siirtyä joukkuepuolelle, mikäli kipinä joukkuetoimintaa kohtaan kasvaa.

Pipolätkässä ei kuitenkaan aivan pipolla pärjää, vaan kypärä pitää olla. Muu varustus onkin sitten kevyttä, sillä pelaaja tarvitsee vain mailan ja luistimet.

Pipolätkän hinta on saatu painettua alas Sun City Surfersilta saadun tuen avulla. Sun City Surfers järjestää kerran keväässä Ukkokarin edustalla pipolätkäturnauksen, jonka tuottoa käytetään Sportin matalan kynnyksen toiminnan kehittämiseen.

Pipolätkässä on kaksi ryhmää. Nuorempien ryhmä on suunnattu 1–3 luokkalaisille ja vanhempien ryhmä 4–6 luokkalaisille. Ryhmät harjoittelevat torstaisin perättäisillä vuoroilla. Nuorempien harjoitukset ovat torstaisin 17:15-18:15 ja vanhempien 18:15-19:15.

Syyskauden kesto on 7.9–21.12. Syyskauden hinta on 99 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkoja on 30 per ryhmä
1-3 luokkalaisten Pipolätkään voi ilmoittautua täältä
4-6 luokkalaisten Pipolätkään voi ilmoittautua täältä