New Year´s Skill Camp tuo liigapelaajat junnujen avuksi

Vanha, mutta ah aina niin toimiva sanonta Lööke on lääke pätee tänäkin päivänä. Ainakin jos kyseessä on maalinteon parantaminen. Liigan maalipörssiä johtava Jens Lööke on yksi monista liigapelaajistamme, jotka tuovat osaamistaan pelaajien tueksi New Year´s Skill Campilla. Voiko joku nostaa käden pystyyn ja sanoa olevansa riittävän hyvä maalintekijä nyt jo? Alla Elite Prospectin kuvaus Jens Lööken maalinteko-ominaisuuksista, juuri niitä asioita joita haluamme sinunkin oppivan.

”He also exhibits a very sneaky, erratic shot that often finds its way to the back of the net”

Taas yksi Lööke vs veskari kamppailu Lööken hyväksi (Kuva: Tomi Vastamäki)

New Year´s Skill Camp syntyi ammattilaistemme tekemistä havainnoista maalinteon suhteen. Liian usein junioripeleissä näkee pelaajien tekevän ratkaisuja, jotka eivät välttämättä palvele maalintekoa parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tähän haluamme tuoda työkaluja pelaajille. Pelaajat saattavat kyllä harjoitella laukomista paljonkin, mutta siitä on vielä pitkä matka hyväksi maalintekijäksi. Meillä on loistavia ammattivalmentajia seurassa, koutseja jotka ovat nähneet niin, kansallista kuin kansainvälistä huippuakin, sekä junioreissa, että aikuisissa. Lisäksi ajankohta mahdollistaa meille omien liigapelaajiemme käyttämisen kesken kiivaimman pelikauden, eli samaan aikaan, kun lavat ovat kuumimmillaan.

New Year´s Skill Camp on yhden päivän leiri, jossa pelaajille opetetaan maalinteon juonikkuutta, sekä hyökkäys- ja puolustuspelitaitoja.

Leiri koostuu kahdesta 90min jääharjoituksesta. Yhdessä jääharjoituksessa keskitytään enemmän yksilön hyökkäys- ja puolustuspeliä tukeviin lajitaitoihin, jossa jäällä mukana on Sportin liigapelaajia näyttämässä esimerkkiä, antamassa vinkkejä ja opastamassa pelaajia parempiin suorituksiin.

Toisessa harjoituksessa keskitytään enemmän pelitaitojen opettamiseen ja niissä korostuu pelaajien välinen yhteistyö. Leirin isona teemana on maalinteon juonikkuus. Ei siis pelkkää laukomisharjoitusta, vaan nimenomaan maalintekoon liittyviä asioita ja harjoitteita, joiden avulla maalipaikkojen luominen helpottuu. Leirin valmentajat ovat valmennuksen ammattilaisia, joten pelaaja saa parhaan tarjolla olevan tuen jäällä.

Leiripäivän aikataulu on kaikilla ikäluokilla sama. Päivä alkaa klo 9 ja loppuu klo 15:30

Leirin hinta 79 €, Sportin jäsenille leirin hinta on 59 €. Hinta pitää sisällään leiriohjelman ja lounaan.  Jokaiselle leirille paikkoja on 30 kenttäpelaajalle ja 5 maalivahdille.

Leirejä järjestetään seuraavasti.

Keskiviikkona 3.1.2024 U8-U10 (2014-2016 syntyneet) –> LOPPUUNMYYTY
Torstaina 4.1.2024 U11-U12 (2012-2013 syntyneet) –> LOPPUUNMYYTY
Perjantaina 5.1.2024 U13-U14 (2010-2011 syntyneet) –> ilmoittaudu tästä https://juniorsport.myclub.fi/flow/courses/6490587