Muutoksia organisaatiossa

Kasper Vuorinen on nimitetty vt. urheilujohtajaksi kaudelle 2022-2023. Hän aloittaa tehtävässä välittömästi ja jatkaa normaalisti myös aiemmassa tehtävässään U18 SM joukkueen vastuuvalmentajana. Kasper toimii palkattujen urheilusta vastaavien henkilöiden esimiehenä sekä OTO-valmentajien tukena ja vastaa urheilustrategian jalkauttamisesta koko putkessa kiekkokoulusta aina U19 ikäluokkiin saakka.

Avaamme aiemmin tehdyn päätöksen mukaisesti toiminnanjohtajan rekryn välittömästi ja tulevan toiminnanjohtajan vastuulla tulee olemaan seuran johtaminen etenkin talouden ja hallinnon näkökulmasta sekä henkilöstöasiat koko seuran osalta. Toiminnanjohtajalla on myös tärkeä rooli Tähtiseura-ohjelman mukaisessa toiminnan kehittämisessä ja tavoitteessamme olla Vaasan paras urheiluseura ja Suomen eturivin jääkiekkoseura.

Jatkamme yhteistä strategian työstämistä Osakeyhtiön kanssa ja tutkimme mahdollisuuksia yhtenäistää toimintaa, organisaatiota ja resursointia etenkin kilpapolun osalta. Pyrimme saamaan tämän työn valmiiksi tämän syksyn aikana ja palaamme myöhemmin tämän vuoden aikana suunnitelmiin organisaation ja strategian osalta kaudesta 2023-2024 eteenpäin.

Ensimmäiset askeleet tiiviimmän yhteistyön osalta on jo otettu mm. yhteisen valmentajakerhon osalta. Lisäksi kilpapolun valmennustiimit saavat säännöllisesti tukea ja vinkkejä liiga-organisaation ammattilaisilta jo tällä hetkellä.

Vuorinen on itse innoissaan uudesta vastuualueestaan: ”Etenemme strategian mukaan ja pyritään että kaikilla toimijoilla olisi mukavaa ja motivoivaa tulla hallille. Seura on yhtä kuin kaikki siinä toimivat ihmiset. Hienoa nähdä myös Oy:n aktiivisuus tukemassa juniorityötä.”