Naisten harrastelätkä


Lähde mukaan naisten harrastelätkään!

Meillä on ollut jo muutaman kauden oma naisten harrastejääkiekkojoukkue. Joukkueessa on mukana monen tasoisia pelaajia, joten kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Joukkue harjoittelee kauden aikana keskiviikkoisin klo. 20:15-21:15.

Tärkeintä harrastelätkässä on hauskuus, hyvät pelikaverit sekä tietenkin kunnon ylläpitäminen. Jääharjoitusten pääpaino on pelaamisessa, mutta myös erilaisia luisteluun ja kiekonhallintaan liittyviä harjoitteita tullaan tekemään.

Pakolliset varusteet jääharjoituksiin osallistumiselle ovat kypärä, luistimet sekä maila. Tietenkin olisi suotavaa, että mahdollisuuksien mukaan olisi myös muut jääkiekkoon kuuluvat varusteet.

Naisten harrastelätkän kausimaksu on 200 euroa, joka sisältää harjoitustapahtuman kerran viikossa tiistaisin maaliskuun loppuun asti. Kausimaksu laskutetaan kahdessa erässä. Voit käydä kokeilemassa muutaman kerran, ennen päätöstäsi jatkatko vai et. Jos lopetat parin kerran jälkeen, emme laskuta sinua.

Hinta ei sisällä vakuutusta, joten jokaisen on huolehdittava omasta vapaa-ajan vakuutuksesta, joka tietenkin olisi hyvä olla jokaisella pelaajalla.


Naisten harrastelätkän yhteystiedot

Merja Jutila 
p. 050 338 6799


Ilmoittaudu tästä