Easy hockey


Jääkiekkoa rennosti nuorille


Easy Hockeyn aloittamiseksi ei vaadita aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ja varusteiksi osallistujat tarvitsevat vain luistimet, kaulasuojan, jääkiekkomailan ja ristikollisen jääkiekkokypärän.

Easy Hockey -harjoitukset toteutetaan pääasiassa pelinä - koko kentän peliä tai pienaluepeliä on ohjelmassa noin 70-100 % harjoituksen kokonaisajasta. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta.

Easy Hockeylla ei ole omaa kausimaksua, vaan jotta toimintaan osallistumisen kynnys olisi mahdollisimman matala, maksaa pelaaja vain niistä kerroista kun osallistuu. Osallistumismaksu on 5€/harjoitus ja se maksetaan ilmoittautumalla kyseiseen harjoitukseen ja maksamalla siitä seuraava lasku.  Toimintaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi yhden jääharjoituksen.

Easy Hockeyn harjoitukset ovat syyskuusta maaliskuuhun sunnuntaisin klo. 9.15-10.15. Kauden aikana mahdollisista esteistä tai vuoromuutoksista ilmoitetaan erikseen myClubissa tai yhtäkkisissä peruuntumisissa Easy Hockeyn whatsapp-ryhmässä.

Osallistuaksesi toimintaan, sinun tulee ensin rekisteröityä Vaasan Sportin Junioreiden myClubiin Easy Hockeyn pelaajaksi. Rekisteröityminen ei vielä velvoita mihinkään, mutta se mahdollistaa osallistumisen yksittäisiin harjoituksiin. Voit ilmoittautua Easy Hockeyn toimintaan erillisen ilmoittautumispainikkeen kautta.

HUOM! Seura rekisteröi pelaajat jääkiekkoliiton harrastajarekisteriin. Tästä ei tule pelaajille kustannuksia. Pelaajan on vain lisättävä Suomisportin Sportti-ID:nsä omaan myClubin jäsenkorttiinsa. Mikäli lapsella ei ole vielä Sportti-ID:tä, sen saa helposti osoitteesta https://www.suomisport.fi/. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään omilla tunnuksillasi tai puhelimeen tilattavalla kertakirjautumiskoodilla ja syöttää lapsesi tiedot omille sivuillesi. Samalla lapsi saa oman Sportti-ID:n, jonka voit lisätä myClubiin.


Image

Yhteystiedot

Juha Einola, Easy Hockey vastuuohjaaja
p. 0400 919 596 


Ilmoittaudu tästä »