Paikkoja 20

Kaudella 2022-2023 seura tarjoaa yksilön kehittymistä tukevia harjoituskokonaisuuksia.

Telinevoimisteluryhmä on tarkoitettu U10-, U11- ja U12 ikäluokan pojille ja tyttökiekon pelaajille. Ryhmään ilmoittaudutaan 7 viikon ajaksi. Ryhmällä on minimi- ja maksimimäärärajat.

Harjoittelun painopisteet:

  • Perusliikuntataitojen kehittäminen
  • Keskivartalon- ja lantion vahvistaminen
  • Tasapainon, koordinaation ja motoriikan kehittäminen.

Ajankohta: Torstaisin klo 15.00 – 16.00

Paikka: Volttihalli, Runsorintie 1, Vaasa

Hinta: 35€ / 7 viikon jakso -  27.10. - 8.12.

Kysymykset ja lisätiedot:

samuli.hassi@juniorsport.fi

 Paikkoja 20

Kaudella 2022-2023 seura tarjoaa yksilön kehittymistä tukevia harjoituskokonaisuuksia.

Painiryhmä on tarkoitettu U12-, U13- ja U14- ikäluokan pojille ja tyttökiekon pelaajille. Ryhmään ilmoittaudutaan 7 viikon ajaksi kerrallaan. Ryhmälle on minimi- ja maksimiraja. Ryhmän valmennuksesta vastaa Vaasan Voima-Veikot.

2. Jakso viikot 43-49

Harjoittelun painopisteet:

·         Perusliikuntataitojen kehittäminen
·         Keskivartalon- ja lantion vahvistaminen
·       Voimaominaisuuksien kehittäminen


Ajankohta: Tiistaisin, klo 16.00 - 17.00.

Paikka: Teeriniemen väestönsuoja (Joutsenenkatu 9)

Hinta: 35€ / 7 viikon jakso

Kysymykset ja lisätiedot:

samuli.hassi@juniorsport.fi

Jääkiekkoa rennosti nuorille - Vaasan Sportin Juniorit jatkaa Easy Hockey –toimintaa

Vaasan Sportin Juniorit vastaa kysyntään lasten ja nuorten rennosta jääkiekon harrastamisesta jatkamalla Suomen Jääkiekkoliiton lanseeraamaa, 10-17 vuotiaille lapsille suunnattua Easy Hockey –toimintaa. Easy Hockey mahdollistaa pelaamisen ilman paineita, kerran viikossa ja muiden harrastusten lomassa harjoitellen.

Jääkiekko on yksi Suomen harrastetuimpia lajeja. Perinteisesti harrastaminen tapahtuu seurassa, tiiviisti harjoitellen ja oman ikäluokan sarjatoiminnassa kilpaillen. Kaikki jääkiekkoa harrastavat eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella montaa kertaa viikossa – osa nuorista haluaa vain pelata.

Myös tutkimukset osoittavat, että lapsia ja nuoria on hyvä kannustaa harrastamaan eri lajeja kattavasti, ja että harrastustoiminnan tulisi pyrkiä monipuolisuuteen. Vastatakseen rennon harrastamisen kysyntään on Suomen Jääkiekkoliitto rakentanut jäsenseuroilleen Easy Hockey –konseptin, jolla liitto kannustaa seuroja harrastekiekkotoiminnan aloittamiseen ja samalla uusien harrastajien rekrytointiin.

Vaasan Sportin Juniorit lähti mukaan Easy Hockey –toimintaan ensimmäisten joukossa. Toiminta jatkuu edelleen ja tänä syksynä harjoitukset alkavat su 25.9 klo. 9.15-10.15. Easy-Hockey ryhmällä on vakiovuoro aina sunnuntaisin klo 09.15-10.15 harjoitushalli 1:ssä. Kauden aikana mahdollisista esteistä tai vuoromuutoksista ilmoitetaan erikseen Easy Hockeyn whatsapp-ryhmässä. Mikäli tulet ensimmäistä kertaa mukaan, viikon harjoitusajan voi tarkistaa täältä: https://www.juniorsport.fi/vuorovaraukset

Easy Hockeyn aloittamiseksi ei vaadita aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ja varusteiksi osallistujat tarvitsevat vain luistimet, kaulasuojan, jääkiekkomailan ja ristikollisen jääkiekkokypärän.

Easy Hockey -harjoitukset toteutetaan pääasiassa pelinä - koko kentän peliä tai pienaluepeliä on ohjelmassa noin 70-100 % harjoituksen kokonaisajasta. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta.

Kausimaksu on 95 euroa sisältäen yhden jääharjoituksen viikossa maaliskuun loppuun asti. Vaihtoehtona on myös maksaa osallistuminen kertamaksuina, 5e/kerta. Maksu maksetaan tasarahana ryhmän ohjaajille ennen jääharjoituksen alkua. Toimintaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi yhden jääharjoituksen. ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

HUOM! Seura rekisteröi pelaajat jääkiekkoliiton harrastajarekisteriin. Tästä ei tule pelaajille kustannuksia. Pelaajan on vain toimitettava Suomisportin Sportti-ID:nsä osoitteeseen toimisto@juniorsport.fi. Mikäli lapsella ei ole vielä Sportti-ID:tä, sen saa helposti osoitteesta https://www.suomisport.fi/. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään omilla tunnuksillasi tai puhelimeen tilattavalla kertakirjautumiskoodilla ja syöttää lapsesi tiedot omille sivuillesi. Samalla lapsi saa oman Sportti-ID:n, jonka lähetät Juniorsportin toimiston osoitteeseen.

Lisätiedot / Tilläggsuppgifter

Samuli Hassi, taitovalmentaja, Vaasan Sportin Juniorit ry, samuli.hassi(a)juniorsport.fi

Pikkukotkat lapsi-aikuinen -ryhmä

Lapsi-aikuinen -ryhmä on suunnattu 3-6 vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat vanhemman apua ja läsnäoloa liikkumiseensa jäällä. Lapsensa kanssa jäälle tulevalla aikuisella pitää olla vähimmäisvarustuksena harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila ja kypärä. Lasten pakolliset varusteet ovat kypärä (mielellään ristikollinen), luistimet, kaulasuoja ja pelihanskat tai hansikkaat.

Ryhmän harjoittelussa harjoitellaan jääkiekon laji- ja pelitaitoja monipuolisesti pelien, leikkien, kisojen ja taitoratojen avulla. Jää on jaettu kolmeen alueeseen, jokaisella alueella on eri toimintaa (pelialue, leikkialue ja vapaaluistelu). Ryhmä tarvitsee vastuuohjaajan, joten ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisuudesta toimia ohjaajana. Lapsen lähiohjaajana toimii aina mukana oleva aikuinen.

Pikkukotkat harjoittelevat sunnuntaisin klo 9.15-10.15 Vaasan jäähallissa (HH2).

Kausi sisältää 10 jääharjoitusta syksyllä 9.10.-11.12. ja 10 jääharjoitusta keväällä 8.1.-12.3.2023

Pikkukotkien kausimaksu on 95€ sisältäen toiminnan ja lapsen vakuutuksen. Ryhmään voi halutessaan osallistua vain syksyllä tai keväällä. Puolikkaan kauden maksu on syksyllä 60€ ja keväällä 60€. Vaikka lapsella olisi oma vakuutus, seura rekisteröi lapsen jääkiekkoliiton järjestelmään. Tästä ei aiheudu kuluja, vaan vanhemman on ainoastaan toimitettava lapsen Sportti-ID osoitteeseen toimisto@juniorsport.fi. Mikäli lapsella ei vielä ole Sportti-ID:tä, saat sen kirjautumalla kertakoodilla sivustolle suomisport.fi ja lisäämällä lapsesi tiedot omalle sivullesi.

Vähimmäisosallistujamäärä on 15 lasta, jotta ryhmä järjestetään.

Kysymyksiä Pikkukotkiin liittyen voi lähettää osoitteeseen eujin.yap@juniorsport.fi

Småörnarna Barn – Vuxen-grupp

Barn – Vuxen-gruppen är riktad åt 3-6-åringar som behöver föräldrarnas hjälp och stöd på isen. Obligatorisk utrustning för vuxna som är med på isen är skridskor, klubba och hjälm. Barnets obligatoriska utrustning är skridskor, hjälm med galler, halsskydd och handskar/vinterhandskar.

Vi övar på ishockeyns gren- och spelfärdigheter genom olika lekar, spel, tävlingar och hinderbanor. Under träningarna är isen indelad i tre områden, på varje område kan man delta i olika aktiviteter (spel, lek och friåkning). Gruppen behöver en ansvarigledare, anmäl gärna ditt intresse ifall du vill fungera som ledare för gruppen. De vuxna som är med barnet på isen fungerar som barnets ”hjälptränare”.

Småörnarna tränar på söndagar klo. 9.15-10.15 vid Vasa ishall (HH2).

Säsongen innehåller 10 träningar under hösten 9.10.-11.12. samt 10 träningar under våren 8.1.-12.3.2023

Småörnarnas säsongavgift är 95€ innehållande isträning samt försäkring. Man kan även delta enbart under höst- eller vårsäsongen, säsongsavgiften för halva säsongen är 60€ på hösten och 60€ på våren. Du måste sända barnets Sportti-ID till toimisto@juniorsport.fi. Om barnet har inte Sportti-ID, ni kan få det från suomisport.fi. Ni bara logga in med engångskod och fylla barnets info.

Minimi spelarantal för att verksamheten ordnas är 15 spelare.

För tilläggsinformation kontakta eujin.yap(a)juniorsport.fi

Lähde mukaan naisten harrastelätkään!

Vaasan Sportin Junioreilla on ollut jo muutaman kauden oma naisten harrastejääkiekkojoukkue. Joukkueessa on mukana monen tasoisia pelaajia, joten kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Joukkue harjoittelee kauden aikana maanantaisin klo. 19:00-20:00 Kilpahalli:ssa

Tärkeintä harrastelätkässä on hauskuus, hyvät pelikaverit sekä tietenkin kunnon ylläpitäminen. Jääharjoitusten pääpaino on pelaamisessa, mutta myös erilaisia luisteluun ja kiekonhallintaan liittyviä harjoitteita tullaan tekemään. Lisäksi naisten harrastejoukkue tulee pelaamaan kauden aikana ystävyysotteluita lähipaikkakuntien harrastejoukkueita vastaan.

Pakolliset varusteet jääharjoituksiin osallistumiselle ovat kypärä, luistimet sekä maila. Tietenkin olisi suotavaa, että mahdollisuuksien mukaan olisi myös muut jääkiekkoon kuuluvat varusteet.

Naisten harrastelätkän kausimaksu on 200 euroa, joka sisältää harjoitustapahtuman kerran viikossa tiistaisin maaliskuun loppuun asti (noin 25 tapahtumaa). Kausimaksu on mahdollista maksaa 1-3 erässä, joten koko maksua ei tarvitse maksaa heti. Mahdollisista ottelutapahtumista aiheutuu mukanaoleville palaajille mahdollisia lisäkustannuksia, jotka eivät sisälly kausimaksuun. Hinta ei sisällä vakuutusta, joten jokaisen on huolehdittava omasta vapaa-ajan vakuutuksesta, joka tietenkin olisi hyvä olla jokaisella pelaajalla. Minimi osallistujamäärä harrasteryhmän aloittamiseksi on 18 pelaajaa.

Lisätiedot: eujin.yap(a)juniorsport.fi


EEZY-LIIGA 2015 – syntyneille ja nuoremmille / EEZY-LIGA för barn 2015 och yngre

Tervetuloa mukaan Vaasan Sportin Junioreiden järjestämään Eezy-liigaan. Eezy-liiga on tarkoitettu 2015 syntyneille ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille. Kausi alkaa uusille pelaajille su 04.09.2021. Kellonaika ilmoitetaan nettisivuilla elokuun aikana. Syyskauden (4.9-18.12) hinta on 175€ sisältäen, kaksi jääharjoitusta viikossa, vakuutuksen sekä harjoituspaidan uusille pelaajille. Jos et ole aivan varma innostuksen tasosta, voit tulla kokeilemaan kiekkokoulua kahden viikon ajaksi maksutta läpi kauden. HUOM! Otamme vain 60 ensin ilmoittautunutta/ryhmä.

Ilmoittautuaksesi mukaan, täytä ilmoittautumislomakkeessa pyydetyt tiedot ja paina lopuksi lähetä painiketta. Kirjaa yhteystietosi huolella niin saat jatkossa tiedonantoja sähköpostilla Vaasan Sportin Junioreilta.

Tulevalla kaudella jatkamme tiivistä yhteistyötämme Vaasan Luistinkerhon kanssa. Perinteisen kiekkokoulun sijaan voit ilmoittautua sekä kiekkokouluun että taitoluistelukouluun. Vaihtoehtona ovat 1+1 harjoituskertaa viikossa tai 2+1 harjoituskertaa viikossa (tässä vaihtoehdossa voit itse valita, kummassa lajissa käyt 2 kertaa viikossa). 1+1 vaihtoehdon hinta syyskaudelta (4.9 - 18.12) on 175€ ja 2+1 vaihtoehto 240€. Taitoluistelukoulun harjoitukset ovat tulevalla kaudella maanantai ja lauantai (ajat tarkentuvat elokuun aikana VLK:n nettisivuille). Lisätietoja TLK-ryhmän toiminnasta https://www.vaasanluistinkerho.fi/ryhmat/  tai Veera Lehmuskallio, luistelukouluvastaava@vaasanluistinkerho.fi

Ensimmäinen Eezy-liigan harjoituskerta uusille pelaajille on Su 04.09.2021. Uudet pelaajat aloittavat AHL ryhmässä. Olet tervetullut kokeilemaa, kun pärjäät itsenäisesti jäällä. AHL ryhmä harjoittelee keskiviikko iltaisin ja sunnuntai aamupäivisin. Kellonajat tarkentuvat elokuun aikana.

Meillä on joitakin varustepaketteja, joita saa tarvittaessa ensimmäisellä kerralla lainaan Ensimmäisellä kerralla itsellä pitää olla mukana luistimet, ristikollinen kypärä ja kaulasuoja (+ oma maila suositeltava).

Kysymyksiä Eezy-liigaan liittyen voi lähettää osoitteeseen eujin.yap(a)juniorsport.fi tai soittaa numeroon 0406402335

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella

Välkommen med i Vasa Sports Juniorers Eezy-liiga som är ämnad för flickor och pojkar födda 2015 och yngre. Säsongen för nya spelare startar söndag 04.09.2021. Vi anmäler den exakta tiden under augusti månad. Höstsäsongens (4.9 - 18.12) avgift är 175€ innehållande två is pass / vecka, försäkring och träningströja för nya spelare. Ifall du är osäker om ishockey är din grej, kan du komma och pröva gratis i två veckors tid under hela säsongen. OBS! Till grupperna ryms 60 spelare.

Vi ber er fylla i noggrant era kontaktuppgifter i anmälningsblanketten, så att du även i fortsättningen får information om bl.a. träningar från Vasa Sports Juniorer.

Inkommande säsong utvidgar vi samarbetet med Vasa Skrinnskoklubb. Utöver den vanliga hockeyskolan kan man anmäla sig till både hockeyskolan och konståkningsskolan. Som alternativ finns 1+1 träningsgånger /vecka eller 2+1 träningsgånger /vecka (vid detta alternativ får man själv välja vilken gren man tränar 2 gånger / vecka, hockey- eller konståkningskolan) Höstsäsongens avgift för alternativ 1+1 är 175€ och för alternativet 2+1 är 240€. Konståkningskolan tränar preliminärt under inkommande säsong, måndagar och lördagar (de exakta tiderna publiceras på VSK:s hemsida under augusti månad).  För tilläggsinformation  https://www.vaasanluistinkerho.fi/ryhmat/  eller Veera Lehmuskallio, luistelukouluvastaava@vaasanluistinkerho.fi

Nya spelare placeras i AHL gruppen som tränar onsdagar och söndagar.

Junior Sport har hockeyutrustningspaket som man kan låna vid starten av hockeyskolan. Vid det första tillfället är den obligatoriska utrustningen, skrinnskor, hjälm med galler och halsskydd (egen klubba rekommenderas).

Frågor gällande Eezy-liigan kan ni skicka till adressen, eujin.yap(a)juniorsport.fi eller 0406402335.

Uudet 2014 ja 2013-syntyneet pelaajat ovat myös erittäin tervetulleita mukaan toimintaan.

Nya 2014 och 2013-födda spelare är mycket välkomna med.