Kiekkokoulujen ilmoittautuminen avattu

Sportin suositut kiekkokoulut alkavat jälleen syyskuussa ja kulkevat jatkossa nimellä Minimanin Kiekkokoulu kesällä tehdyn yhteistyösopimuksen johdosta. Uuden yhteistyön avulla olemme onnistuneet tiputtamaan kiekkokoulujen koko kauden maksua 350 € –> 300 €. Tämä laskutetaan kahdessa 150 € erässä syyskuussa ja tammikuussa.

Kiekkokoulu on suunnattu 2016–2019-syntyneille pojille ja tytöille. Kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon alkeita hauskalla ja leikkisällä tavalla. Ensisijainen tavoitteemme on luoda oppimista tukeva positiivinen ja kannustava ilmapiiri.

Kiekkokouluissa lapset jaetaan kahteen ryhmään osittain iän, osittain kokemuksen perusteella. Nuorimmat ja vasta-aloittaneet ovat AHL-ryhmässä ja vanhemmat ja jo pidempään pelanneet ovat NHL-ryhmässä. Lapsi voidaan siirtää ryhmästä toiseen myös kesken kauden, jos se on lapsen kehittymisen kannalta paras vaihtoehto.

Kiekkokoulut harjoittelevat perättäisillä vuoroilla kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Kiekkokoulun vastuuohjaajana toimii Sportin junioripäällikkö Andreas Nykvist. ”Antti” on täysin kaksikielinen lapsivaiheen ammattilainen. Ennen meille tuloaan Antti toimi varhaiskasvatuksessa, joten lapsesi pääsee varmasti ympäristöön, jossa hänet osataan ottaa oikealla tavalla huomioon.

Kiekkokouluun voit ilmoittautua täältä

Vaihtoehdot Kiekkokoululle
Mikäli sinusta tuntuu, että lapsesi tarvitsee enemmän luisteluun liittyvää opetusta, ei ole vielä valmis harjoittelemaan kahdesti viikossa tai suuri määrä muita lapsia voi tuntua ahdistavalta, on meillä vaihtoehtoina myös luistelukoulu, joka toteutetaan yhdessä Vaasan Luistinkerhon kanssa tai perheluistelu. Luistelukoulua järjestetään tiistaisin ja lauantaisin ja lapsi valitsee jommankumman päivän omakseen. Luistelukoulussa keskitytään puhtaasti luisteluun ammattilaisen opastaman. Luistelukoulussa jäällä on useita ohjaajia auttamassa lastasi oppimaan luistelun salat. Perheluistelu taas on malli, jossa lapsi on jäällä yhdessä oman vanhempansa/aikuisensa kanssa. Aikuinen voi olla myös esim isovanhempi. Perheluistelussa jäällä on yksi ohjaaja, joka suunnittelee tunnin sisällön ja auttaa vanhempia, mutta vanhemmat ovat vastuussa lapsesta ja tekevät jäällä asiat yhdessä lapsensa kanssa. Perheluistelu on keskiviikkoisin. Perheluistelun sisältö on vahvasti jäällä tapahtuvaa leikkimistä. Kummassakaan ryhmässä ei tarvita muita varusteita kuin luistimet ja kypärä.

Luistelukouluun tiistairyhmään voit ilmoittautua täältä ja lauantairyhmään täältä
Perheluisteluun voit ilmoittautua täältä