Ilmoittautuminen naisten harrastelätkään avattu
Julkaistu: 20.10.2021 00.00

Ilmoittautuminen naisten harrastelätkään avattu

Lähde mukaan naisten harrastelätkään!

Vaasan Sportin Junioreilla on ollut jo muutaman kauden oma naisten harrastejääkiekkojoukkue. Joukkueessa on mukana monen tasoisia pelaajia, joten kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Joukkue harjoittelee kauden aikana keskiviikkoisin klo. 20.00 -21.00 harjoitushalli 3:ssa

Tärkeintä harrastelätkässä on hauskuus, hyvät pelikaverit sekä tietenkin kunnon ylläpitäminen. Jääharjoitusten pääpaino on pelaamisessa, mutta myös erilaisia luisteluun ja kiekonhallintaan liittyviä harjoitteita tullaan tekemään. Lisäksi naisten harrastejoukkue tulee pelaamaan kauden aikana ystävyysotteluita lähipaikkakuntien harrastejoukkueita vastaan.

Pakolliset varusteet jääharjoituksiin osallistumiselle ovat kypärä, luistimet sekä maila. Tietenkin olisi suotavaa, että mahdollisuuksien mukaan olisi myös muut jääkiekkoon kuuluvat varusteet.

Naisten harrastelätkän kausimaksu on 200 euroa, joka sisältää harjoitustapahtuman kerran viikossa keskiviikkoisin maaliskuun loppuun asti (noin 25 tapahtumaa). Kausimaksu on mahdollista maksaa 1-3 erässä, joten koko maksua ei tarvitse maksaa heti. Mahdollisista ottelutapahtumista aiheutuu mukanaoleville palaajille mahdollisia lisäkustannuksia, jotka eivät sisälly kausimaksuun. Hinta ei sisällä vakuutusta, joten jokaisen on huolehdittava omasta vapaa-ajan vakuutuksesta, joka tietenkin olisi hyvä olla jokaisella pelaajalla. Minimi osallistujamäärä harrasteryhmän aloittamiseksi on 15 pelaajaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Lisätiedot: joni.finne(a)juniorsport.fi