Kapteenisto valittu
NaisetJulkaistu: 11.09.2021 00.00

Kapteenisto valittu

Sportin kapteenistoon kuuluu kaudella 2021-2022 jatkavan kapteenin, Pauliina Suoniemen rinnalla varakapteenit Susanna Kupari ja Noora Mylläri.

"Suuri kunnia tulla valituksi kapteenistoon." toteaa merkityt kotkaleidit yhdestä suusta. Tuore varakapteeni Mylläri jatkaa: "Kapteenin johdolla koko kapteenisto toimii esimerkkinä muille, ja kannustamalla ja puskemalla toinen toistamme eteenpäin saamaan itsestä paras irti joka peliin joka kerta"

Sport aloittaa Naisten Liigan kauden 2021-2022 vierasreissulla Rovaniemelle, jossa se kohtaa RoKin kahdesti. Alunperin viikonloppu piti viettää Hämeenlinnassa sarjan avausturnausviikonlopun merkeissä, mutta vallitseva tilanne vaikutti tähän sen verran, että joukkueen hovikuskin, Matsin, kipparoima bussi suuntasi lopulta kohti pohjoista etelän sijasta.

"Ei se haittaa. Pääasia että päästään pelaamaan sarjapelejä, tauko on tuntunut taas aivan liian pitkältä" huokaisee Kupari.

Kesän aikana joukkueessa pelaajaliikennettä on ollut hieman molempiin suuntiin, mutta joukkueen runko on pysynyt melko ehjänä, ja joukkueen otteet sarjan alla pelattujen harjoituspelien osalta ovat luvanneet hyvää tulevalle kaudelle.

Joukkueen kapteenina jatkavalla Pauliina Suoniemellä on hyvä tunne joukkueen pulssista ihan avausotteluiden kynnyksellä

"Meillä on iältään nuori joukkue, mutta nuorissakin pelaajissa on useamman vuoden kokemusta kovista peleistä. Joukkueesta huokuu logolle ja kaverille pelaaminen, kaikki on valmiita kovaan työntekoon ja taistelemaan voitosta joka ilta"

---

Sportin ottelut RoKia vastaan ovat nähtävissä RoKin YouTube-kanavalla

11.9.2021 klo 16.30 RoKi - Sport

12.9.2021 klo 12.30 RoKi - Sport


Liity kanavalle ja kannusta kotkaleidit voittoon!

Joukkueen uusimmat uutiset