Pidetään peliasut mintissä kunnossa!
3.10.2019 13:18 Yhteistyökumppanit / B Akatemia

Pukupussit joukkueelle tarjoaa suomalainen Sinituote Oy!

Pelaajan pelipaita on ns. edustusasu, jota tulee kunnioittaa ja kohdella arvonsa mukaisesti. Osana joukkueen arvojensa mukaista toimintaa, on pitää hyvää huolta pelipaidoista ja -sukista. Sen vuoksi olemme saaneet sponsorilahjoituksena jokaiselle pelaajalle pukupussin, jossa pelipaitaa kuljetetaan pelimatkoilla. Näin joukkueen ammattimainen "pelillinen ilme" näkyy ja korostuu heti, kun lähdetään kotihallista vieraspelireissulle. Kiitos Sinituote Oy!


SINI-konserni

SINI-konserni on suomalainen perheyritys, joka on toiminut omistajaperheensä hallinnassa jo yli neljännesvuosisadan ajan ja laajentunut vuosien myöstä voimakkaasti. Sinituote Oy tytäryhtiöineen muodostaa Pohjoismaiden johtavan siivousväline-, vaatehuolto- ja autonhoitotarvikealan konsernin.

SINI on Suomen suosituin siivousvälinesarja, joka sisältää kaiken tarvittavan kodin siivoukseen ja ylläpitoon. Alansa johtavana yrityksenä Sinituote panostaa määrätietoisesti tuotekehitykseen ja korkeaan laatuun. Kotimaassa suunnitellut ja pääosin myös valmistetut tuotteet sopivat parhaiten suomalaisiin koteihin ja ovat kestävää kehitystä tukeva valinta.   
Lisää uutisia
B Akatemia
«  Joulukuu   »
Kategoriat