Haemme toiminnanjohtajaa

Vaasan Sportin Juniorit Ry on yksi Keskimaan alueen suurimmista jääkiekkoseuroista, jossa pelaa yli 600 innokasta lasta ja nuorta eri ikäluokissa aina luistelukoulusta U18-junioreiden SM-sarjaan. Tarjoamme sporttisen elämäntavan sekä erinomaisen harrastus-, kilpailu- ja toimintaympäristön kaikille seurassamme mukana oleville. Kasvatamme sekä huippupelaajia että elämänikäisiä jääkiekkofaneja. Liigapaikkakuntana Vaasa tarjoaa sekä pelaajille että valmentajille polun aina lajimme ehdottomalle huipulle saakka.

Uudistaessamme organisaatiota, haemme nyt oma-aloitteista ja energistä

Toiminnanjohtajaa

Toimit keskeisenä tekijänä strategiamme toteutuksessa ja yhteisön sekä toiminnan kehittämisessä. Haluat rakentaa yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa Vaasan Sportin Junioreista maamme eturivin junioriseuran.

Odotamme sinulta johtajuutta ja ennen kaikkea olet ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toimit esimiehenä ja vietät aikaasi toimiston ja sidosryhmien tapaamisen lisäksi mielelläsi myös hallin käytävillä lasten, valmentajien, toimihenkilöiden ja vanhempien kanssa.Kokemus myyntityöstä ja tapahtumamarkkinoinnista sekä talousosaaminen katsotaan eduksi.

Liigapaikkakunta, neljä jäätä saman katon alla sekä kattava seurayhteistyö antavat sinulle huippumahdollisuuden kehittää pohjalaista jääkiekkoa. Tarjoamme sinulle kokopäivätyön ja kilpailukykyisen palkan lisäksi todellisen mahdollisuuden vaikuttaa perinteikkään, mutta vahvassa kehitysvaiheessa olevan seuran toimintaan ja tulevaan historiaan, inspiroivan työympäristön ja haasteita sen verran kuin olet valmis ottamaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Puheenjohtaja Juha-Petteri Lesonen, 043-8245913, juha-petteri.lesonen@juniorsport.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo 31.8.2022 mennessä osoitteeseen rekry@juniorsport.fi.
Voit halutessasi liittää mukaan myös lyhyen esittelyvideon itsestäsi.

Lataa ilmoitus pdf-muodossa