Eagles Cup 2024 syyskuussa Vaasassa U11 turnauksena

Kausi 2024–2025 alkaa toden teolla syyskuun alussa, kun Vaasassa järjestetään U11 ikäluokan eittämättä kovin turnaus Suomessa. Ikäluokkana U11 on uuden edessä, sillä joukkueet aloittavat ison kentän pelaamisen 5v5 pelimuodolla. Eagles Cupissa sarjat pelataan nimenomaan isolla kentällä ja 5v5 pelimuotona.

Sarjoja turnauksessa on neljä, kovinta vauhtia pidetään AAA+ sarjassa, muut sarjat ovat AAA-, AA- ja A-sarjat. Sarjat pelataan niin, että yksi sarja pelataan päivässä ja yhden päivän aikana pelataan kaksi sarjaa. Lauantaina pelataan AAA- ja AA-sarjat, sunnuntaina vuorossa on AAA+ ja A-sarjat. Otteluita joukkueille tulee neljä, pelit pelataan 2x15min peliajalla.

Eagles Cup on osittainen kutsuturnaus, jolla halutaan varmistaa se, että turnaus todella on kovimpien joukossa Suomessa, ellei jopa kovin. Osittainen tässä yhteydessä tarkoittaa sitä, että kutsumme suoraan joukkueita, joiden tiedämme täyttävän kriteerit ja lopulta laitamme yleiseen jakoon loput paikat. Tänä vuonna suurin osa paikoista on täytetty kutsuttuna ja mukaan on saatu erinomainen kattaus suomalaisia kärkiseuroja. Turnauksessa mukana on joukkueita mm. seuraavista seuroista: Sport, Ilves, Kalpa, KooKoo, Ässät, Lukko, JYP ja Hermes.

AAA+ sarja on täynnä. AAA-, AA- ja A-sarjoissa on kussakin yksi vapaa paikka. Onko se juuri sinun joukkueesi paikka? Jos olet oikein nopea, voit ehtiä  ilmoittaa joukkueesi mukaan. AA ja A-sarjoihin hyväksymme suoraan ensimmäiseksi ilmoittautuneet joukkueet. AAA-sarjaan valitsemme ilmoittautuneista sopivimman.

Ilmoittautuminen hoidetaan Game Result Onlinen kautta, suora linkki turnaussivulle on tässä https://www.gameresultsonline.com/vaasan-sporti-juniorit-ry/eagles-cup-u11